Acupunctuur Purmerend

Ellen Olsthoorn Acupunctuur Purmerend is gevestigd in hetzelfde pand als yogaschool Body Glow en ligt centraal ten opzichte van het centrum van Purmerend, de wijken Gors, Weidevenne, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, maar ook Overwhere en Weermolen. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van Zeevangstraat 1.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte is goed bereikbaar via uitvalswegen. Ook vanuit omgeving Hoorn, Waterland of Amsterdam-Noord is de reistijd beperkt. De praktijk in Purmerend is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er stoppen verschillende bussen voor de deur, onder andere de 306, 103, 125 en het treinstation is op loopafstand.

Acupunctuur PurmerendRoutebeschrijving

Met de auto vanaf Weidevenne, vanuit de Aziëlaan over het kanaal bij de Jan Blankenbrug rechtdoor de Gorslaan in. Bij de stoplichten bij het Dijklanderziekenhuis Rechtsaf en vervolgens mij het eerste stoplicht rechts. De eerste straat links is daarna de Zeevangstraat. Aan de linkerkant bevind zich het pand van Body Glow.  Vanuit de wijken Overwhere en Wheermolen kom je van de andere kant over de Gorslaan bij de stoplichten bij het Dijklanderziekenhuis. In dat geval bij de stoplichten rechtsaf. Vanuit het centrum richting stadhuis aanhouden en vervolgens via de tunnel onder het spoor door. Daarna bij de tweede stoplichten linksaf en gelijk weer links. Het pand bevind zich aan de linkerkant. Parkeren is gratis op de 3 parkeerplekken op ons eigen terrein voor de deur. In de straat is het betaald parkeren voor € 1,00 per uur .

A7

Voor mensen die van buiten Purmerend komen is de praktijkruimte goed te bereiken via snelweg A7, afslag Purmerend-Zuid of afslag Purmerend Zuidoostbeemster. Vanuit de richting Hoorn is het ook mogelijk om via de N247 naar Purmerend te rijden.

Route plannen

Ga voor het plannen van een route met de auto of openbaar vervoer naar de contactpagina. Via de link naar Google Maps is het mogelijk om per vervoersmiddel de juiste routeplanning te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk om het navigatiesysteem van de auto te gebruiken. De gangbare navigatiesystemen weten Zeevangstraat 1 moeiteloos te vinden.