Acupunctuur Purmerend

Ellen Olsthoorn Acupunctuur is gevestigd op Gildeplein 17 in Purmerend. De praktijk is gelegen in wijk Purmer Noord en is goed bereikbaar vanuit zowel het centrum van Purmerend als de andere wijken. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van een verzamelgebouw waar verschillende disciplines zijn gevestigd.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte is goed bereikbaar via uitvalswegen. Ook vanuit omgeving Hoorn, Waterland of Amsterdam-Noord is de reistijd beperkt. De praktijk in Purmerend is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.  Er is een grote parkeerplaats en parkeren is gratis. Met buslijn 304 of 110 kunt u bij de halte Gildeplein uitstappen.

Routebeschrijving

Met de auto vanaf Weidevenne, vanuit de Aziëlaan over het kanaal bij de Jan Blankenbrug rechtdoor de Gorslaan in. Bij de kruising bij  het Dijklanderziekenhuis rechtsaf, over het water richting Purmer Noord. Vanuit de wijken Overwhere en Wheermolen kom je van de andere kant over de Gorslaan. Bij de de kruising bij het Dijklanderziekenhuis linksaf, over het water richting Purmer Noord.

A7

Voor mensen die van buiten Purmerend komen is de praktijkruimte goed te bereiken via snelweg A7, afslag Purmerend-Noord. Vanuit de richting Edam-Volendam is het ook mogelijk om via de N247 naar Purmerend te rijden.

Route plannen

Ga voor het plannen van een route met de auto of openbaar vervoer naar de contactpagina. Via de link naar Google Maps is het mogelijk om per vervoersmiddel de juiste routeplanning te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk om het navigatiesysteem van de auto te gebruiken. De gangbare navigatiesystemen weten Gildeplein 17 moeiteloos te vinden.