Acupunctuur Purmerend

Ellen Olsthoorn Acupunctuur Purmerend is gevestigd in Medisch Centrum De Gors en ligt centraal ten opzichte van het centrum van Purmerend, de wijken Gors, Weidevenne, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, maar ook Overwhere en Weermolen. De praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping bij Fysiotherapie De Gors en is bereikbaar per trap of lift. De wachtkamer wordt gedeeld met de fysiotherapiepraktijk.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte is goed bereikbaar via uitvalswegen. Ook vanuit omgeving Hoorn, Waterland of Amsterdam-Noord is de reistijd beperkt. De praktijk in Purmerend is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.  Er is een grote parkeerplaats en parkeren is gratis. Met de bus kunt u bij de halte Veenweidestraat/Waterlandziekenhuis of bij de halte Veenweidestraat aan de Gorslaan uitstappen.

Acupunctuur PurmerendRoutebeschrijving

Met de auto vanaf Weidevenne, vanuit de Aziëlaan over het kanaal bij de Jan Blankenbrug rechtdoor de Gorslaan in. Bij de stoplichten achter het Dijklanderziekenhuis rechtsaf en de weg met een bocht naar rechts vervolgen. De eerste straat rechts daarna de Lisdoddestraat. Aan de rechterkant bevind zich het Medisch Centrum De Gors.  Vanuit de wijken Overwhere en Wheermolen kom je van de andere kant over de Gorslaan bij de stoplichten bij de achterzijde van het Dijklanderziekenhuis. In dat geval bij de stoplichten linksaf.

A7

Voor mensen die van buiten Purmerend komen is de praktijkruimte goed te bereiken via snelweg A7, afslag Purmerend-Zuid of afslag Purmerend Zuidoostbeemster. Vanuit de richting Hoorn is het ook mogelijk om via de N247 naar Purmerend te rijden.

Route plannen

Ga voor het plannen van een route met de auto of openbaar vervoer naar de contactpagina. Via de link naar Google Maps is het mogelijk om per vervoersmiddel de juiste routeplanning te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk om het navigatiesysteem van de auto te gebruiken. De gangbare navigatiesystemen weten Lisdoddestraat 30e moeiteloos te vinden.