Acupunctuur Purmerend

Ellen Olsthoorn Acupunctuur Purmerend is gelegen in wijk De Gors en ligt centraal ten opzichte van het centrum van Purmerend, de wijken Weidevenne, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, maar ook Overhere en Weermolen. De praktijkruimte aan huis bevindt zich op de eerste verdieping van de Koningsvaren 95.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte is goed bereikbaar via uitvalswegen. Ook vanuit omgeving Hoorn, Waterland of Amsterdam-Noord is de reistijd beperkt. De praktijk in Purmerend is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er stoppen verschillende bussen voor de deur, onder andere de 105, 301, 306 en de 308.

Acupunctuur PurmerendRoutebeschrijving

Met de auto vanaf Weidevenne gaat men bij de Jan Blankenbrug rechtdoor de Gorslaan in en vervolgens de eerste zijstraat afslag bij het stoplicht links. Vanaf het Waterlandziekenhuis is het net andersom, bij het stoplicht vlak voor de kruising met de Jaagweg en de Jan Blankenbrug rechtsaf de wijk in. Dan zigzaggend door de woonwijk door naar bijna het einde van de Koningsvaren. Een parkeerhofje bevindt zich vlak bij het adres, Koningsvaren 95. Parkeren is gratis en er is altijd wel een plekje vrij.

A7

Voor mensen die van buiten Purmerend komen is de praktijkruimte goed te bereiken via snelweg A7, afslag Purmerend-Zuid of afslag Purmerend Zuidoostbeemster. Vanuit de richting Hoorn is het ook mogelijk om via de N247 naar Purmerend te rijden.

Route plannen

Ga voor het plannen van een route met de auto of openbaar vervoer naar de contactpagina. Via de link naar Google Maps is het mogelijk om per vervoersmiddel de juiste routeplanning te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk om het navigatiesysteem van de auto te gebruiken. De gangbare navigatiesystemen weten Koningsvaren 95 moeiteloos te vinden.