Contact

Geopend dinsdag, donderdag en vrijdag
Afspraak in de avond in overleg mogelijk

Ellen Olsthoorn Acupunctuur
Zeevangstraat 1
1441 WZ Purmerend
06-48913660
ellen olsthoorn
Afspraak maken

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je bellen met 06-48913660.  Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, laat dan een bericht achter, dan bel ik zo snel mogelijk terug. Ook is het mogelijk om contact te maken door gebruik te maken van het contactformulier onderaan deze pagina.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte is binnen Purmerend goed bereikbaar via uitvalswegen. Ook vanuit Hoorn, Waterland of Amsterdam-Noord is de reistijd beperkt. De praktijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren is gratis op de 3 parkeerplekken op ons eigen terrein voor de deur. In de straat is het betaald parkeren voor € 1,00 per uur .

Met Google Maps (onder) is het mogelijk om per vervoersmiddel de juiste routeplanning te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk om een navigatiesysteem te gebruiken. De gangbare navigatiesystemen weten Zeevangstraat 1 moeiteloos te vinden.

Contact Details

Ellen Olsthoorn Acupunctuur

Contact Form

    Vanwege privacywetgeving is er toestemming nodig voor het verwerken en opslaan van persoonsgegevens. Lees voor meer info de privacyverklaring.

    Ik geef toestemming voor het verwerken en opslaan van de door mij ingevulde gegevens.