23 mrt 2020

Tijdelijke sluiting praktijk

0 Reacties

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heb ik met pijn in mijn hart moeten besluiten om alle afspraken van de komende twee weken af te zeggen. De praktijk wordt tijdelijk gesloten. De nieuwe richtlijnen die de regering maandag 23 maart bekend heeft gemaakt, maakte het besluit onvermijdelijk.

Om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan en jullie, onszelf en onze dierbaren te beschermen is dit het enige goede om te doen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met z’n allen ons best moeten doen om het virus te vertragen en zo de ziekenhuizen de kans te geven om alle patiënten de zorg te kunnen geven die zij nodig hebben.

Heb je vragen of wil je even contact? Bel op 06-48913660 of stuur een email aan ellen@olsthoornacupunctuur.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mij via telefoon of email bereiken.

Ik houd de ontwikkelingen nauw in de gaten en hoop dat ik binnen korte tijd mijn werkzaamheden kan hervatten. En ik hoop jullie dan zo snel mogelijk weer te zien in de praktijk.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Hartelijke groet,

Ellen, 23-03-2020

[begin]