Reviews

Ik ben met acupunctuur in aanraking gekomen i.v.m. vruchtbaarheidsproblemen. Na allerlei onderzoeken kwam de diagnose onverklaarbare fertiliteit. Er zou dus bij mij en mijn man niets in de weg hoeven staan om zwanger te raken. Helaas na een lange periode was dit nog niet gelukt en ben ik mij gaan richten op alternatieve behandelingen zoals acupunctuur.

Ik heb Ellen leren kennen als een warm en betrokken persoon. Binnen de acupunctuur wist Ellen wat ik nodig had en welke onderdelen er in mijn lichaam versterkt moesten worden.
Ellen heeft veel kennis over vruchtbaarheid en was ook bezig om nieuwe ontwikkelingen te blijven volgen. Hierdoor kon Ellen mij goed begeleiden.
Cindy  – mei 2016

Door een lange periode onder stress te hebben gestaan kreeg ik diverse lichamelijke klachten die niet overgingen. Door een vriendin werd ik gewezen op acupunctuur en gaf mij de tip om contact op te nemen met Ellen. Na een uitgebreid en prettig intake gesprek heeft Ellen een behandelplan samengesteld wat voor mij ontzettend goed heeft geholpen.

Ellen is een zeer kundige acupuncturist, neemt de tijd voor haar ‘patiënt’ en straalt veel rust uit. Die combinatie heeft er voor mij toe geleid dat ik binnen de kortste keren weer in balans was. Ik ben Ellen daarvoor ontzettend dankbaar, een aanbeveling is dan ook niet meer dan logisch!
Caroline   –  juni 2016

Hoogzwanger en hooikoorts, dat was voor mij geen ideale combinatie. Ik moest zo vaak niezen dat mijn buik aan de binnenkant  bont en blauw voelde. Omdat ik geen medicijnen wilde gebruiken, kwam ik (bijna ten einde raad) bij Ellen terecht. Ik ken Ellen al heel wat jaren, het was daarom wel even raar om haar “aan het werk” te zien. Maar meteen was mijn gevoel goed. Ellen stelde mij al snel op mijn gemak. 

Ze denkt met je mee en is, en dat is natuurlijk het belangrijkste, zeer kundig! Na een paar behandelingen was ik van mijn hooikoorts af. Omdat ik de behandelingen bovendien als zeer ontspannen ervoer ben ik tot het einde van mijn zwangerschap bij Ellen geweest. Want naast de hooikoorts zorgde Ellen ervoor dat mijn zwangerschapskwaaltjes (waarvan ik tot dan toe dacht dat die er gewoon bij hoorde) een stuk minder waren.”
Nicole  –  januari 2017
“Doordat ik me erg zorgen maakte over mijn dochter, was mijn stressniveau behoorlijk gestegen. Ik was niet mijn rustige en stabiele zelf en alles kostte me teveel energie, die ik dus niet had. Terwijl ik juist wel mezelf wilde zijn en er wilde zijn voor het thuisfront. Gelukkig kon ik snel bij Ellen terecht en al vrij snel na de eerste behandelingen voelde ik me weer sterker worden. 
De omstandigheden kon ik niet veranderen, wel de manier waarop ik daar op reageerde. En daar heeft Ellen een grote bijdrage aan geleverd. Ze neemt rustig de tijd om een behandelplan te bedenken en al blijf ik het gek vinden, al die naalden in mijn lijf, het heeft zeker weer gewerkt.”
Jolanda
 –  
 januari 2017